Endermologie by LPG

 

Een LPG Endermologie behandeling zorgt voor celstimulatie van de huid. Met als resultaat dat de huid strakker wordt, plaatselijk vet afbreekt en cellulite verminderd. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken en de huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen.

 

Een intensieve vacuümtechniek, oftewel een mechanische bindweefselmassage, zorgt er voor dat de cellen in het bindweefsel (weer) “wakker worden”  zodat er collageen wordt aangemaakt.

Tijdens de behandeling draag je een ‘bodysuit’ zodat het apparaat beter over het lichaam glijdt maar ook de huid wordt hierdoor beschermd.

VOORDELEN:

  • 100% natuurlijk & veilig
  • niet pijnlijk;
  • geen operatie;
  • minder cellulite
  • strakker figuur & stevigere huid

 

De Behandeling

Hoe lang duurt een behandeling?
Een standaard behandeling duurt 35 minuten.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?
Dat is afhankelijk van verschillende factoren.
Het is aan te bevelen om circa 2 liter water te drinken per dag, veel te bewegen en gezond te leven.

De ervaring heeft geleerd dat men gemiddeld tussen de 8 en 15 behandelingen nodig heeft, te beginnen met twee keer per week.

Doet het pijn?
Integendeel! Het is een zeer effectieve, maar ook vriendelijke methode. U merkt naast lichamelijk effect, dat de geest zich helemaal ontspant. Drukke dag gehad? Aan het einde van de behandeling voel je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten!

De behandeling die zorgt voor figuurcorrectie.
Na telefonische informatie wordt een afspraak gemaakt. De eerste behandeling duurt inclusief het intake gesprek circa een uur.
U wordt van top tot teen behandeld. Dit om zoveel mogelijk afvoerkanaaltjes tegelijkertijd open te zetten zodat afvalstoffen sneller kunnen wegvloeien.

De ‘probleemgebieden’ krijgen echter de meeste aandacht waardoor u figuurcorrectie ziet ontstaan na een reeks behandelingen. Tijdens de behandeling draagt u een bodysuit, die voor een betere geleiding zorgt van de behandelkop, maar bovendien bijdraagt aan privacy en hygiëne.

Cellulite

Gewichtstoename en cellulite vanaf de pubertijd
Onder invloed van hormonen (oestrogenen) worden vetcellen geactiveerd om reserves op te slaan en neemt het gewicht vanaf de pubertijd opeens toe, waardoor cellulite als ook striae( scheurtjes in de huid), kunnen ontstaan.

Maar ook genetische factoren, tezamen met weinig beweging, obstipatie, stress, slechte eetgewoonten, roken, teveel alcohol en bepaalde medicijnen, zorgen ervoor dat vetcellen in volume toenemen door opeenstapeling van vetmoleculen, vocht en afvalstoffen.

Het circulatiesysteem in de bindweefselstrengetjes, die tussen de vetcellen doorlopen, wordt daardoor dichtgedrukt met als gevolg een ernstig verstoorde stofwisseling van deze cellen. Afvalstoffen kunnen niet meer weg en de cellen worden groter, wat te zien is als bobbeltjes onder de huidoppervlakte.

De afgeknelde bindweefselstrengetjes, verankerd aan de opperhuid, gaan schrompelen en trekken daardoor ‘putjes’ in de huid.

Samen vormen ze het beeld van de gevreesde cellulite. Specifieke plaatsen zijn billen, bovenbenen, kuiten, enkels en bovenarmen.

Gelukkig kun je met Endermologie deze ‘verstoringen’ van de huid goed aanpakken!

STRIAE – scheurtjes in de bovenste huidlaag
De wat dieper gelegen vetcellen stapelen zich meer en meer op zodat onderhuids een nieuw vetlaagje wordt gevormd. De striae die door de plotselinge groei van de opper huid zijn ontstaan worden het meest aangetroffen op de borsten, billen, heupen, buik en bovenbenen. De scheurtjes, een beetje rood, worden later littekentjes (wit) Ofschoon ze nooit meer helemaal weggaan, kan er reeds met een aantal behandelingen voorkomen worden dat er nieuwe striae bijkomen, door de huid heel soepel en elastisch te maken. Bestaande striae die nog rood zijn zullen wat meer vervagen.

Gewichtstoename en zwangerschap
Veel vrouwen nemen naast het gewicht van de baby, extra in omvang toe wanneer zij in verwachting zijn en hebben de grootst mogelijke moeite dit er later weer af te krijgen. Tijdens de zwangerschap behandelen we alleen de benen voor doorbloedings-stoornissen en oedeem. (vochtophoping)

Voor diegenen die last hebben van kuitkramp is dit werkelijk een uitkomst! Een paar maanden voor dat men zwanger wil worden kan de buikhuid en heupen met een paar behandelingen al heel soepel gemaakt worden, zodat er minder kans op het ontstsaan van striae bestaat. Na de bevalling zal de huid sneller herstellen dankzij Endermologie.

Gewichtstoename en cellulite tijdens de overgang
Dit keer zijn het vaak de schommelingen van eigen – of ingenomen hormonen die voor gewichtsproblemen zorgen .

Vrouwen die hier mee te maken krijgen komen vooral voor de buik, de maag, de heupen, de bovenarmen en bovenbenen. Maar ook de kussentjes aan de binnenkant van de knieen en te dikke kuiten of enkels komen aan de orde. In de gebieden waar het meeste vet zit zal figuurcorrectie plaats gaan vinden, zonder dat men daarbij noodzakelijk hoeft af te vallen. Mocht dit echter wel wenselijk zijn, dan wordt dit tijdens het intake-gesprek besproken.

Met het klimmen der jaren wordt de huid er ook niet jonger op. Sommigen kampen met een huid die slapper begint te worden, of cellulite problemen krijgen die zich pas later hebben ontwikkeld, terwijl anderen dit probleem al jaren lang met zich mee dragen.

Het zal duidelijk zijn dat hoe eerder men dit probleem aanpakt, des te beter effect dit zal hebben. 

Prijzen:

Losse behandeling: €57,50
Kuur (10x) €500,0
Bodysuit: €20,0
Kuur (15x) €725,-